... ...

Op LinkedIn stuitte ik op een leuke en informatieve nieuwe campagne van SIDN: Doe meer met je .nl. Nu is dat op zich niet bijzonder, maar wel leuk is dat het je wijst op de voordelen van een goede website voor zzp’ers.

Tips SIDN

Om gelijk met de deur in huis te vallen: “Uit onderzoek blijkt dat zzp’ers gemiddeld €5700,- per jaar extra omzet halen uit hun website.” Daaronder volgt een tooltje, om de geschatte extra omzet voor jouw eigen situatie te berekenen.

Wat deze campagne verder interressant maakt is dat je er ook handige tips&tricks kunt vinden. Je krijgt inzicht in de eigenschappen van online succesvolle zzp’ers en waarin zij online investeren. Achter ieder onderwerp zitten tips, tools en linkjes om zelf mee aan de slag te gaan.

Heb je nog wat tijd over, dan kun je inspirerende verhalen lezen over wat er achter de websites van ondernemers zit en hoe zij online zakendoen ervaren. 

SIDN heeft voor deze campagne onderzoek gedaan onder 1.282 Nederlandse zzp’ers de factoren die het online succes bepalen. Een infographic daarvan staat ook op de site.


SIDN is de afkorting van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. De SIDN verzorgt de uitgifte en registratie van .NL domeinnamen. Daarnaast bewaakt de SIDN de kwaliteit van .NL domeinregistraties.Een .NL domeinnaam kan niet rechtstreeks bij de SIDN worden aangevraagd. Je kunt een .NL domeinnaam alleen aanvragen bij een hosting provider die is aangesloten bij de SIDN.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen met een succesvolle website/webshop?