... ...

Nieuwe website opgeleverd! Ik enige tijd bezig geweest met een nieuw project; een website voor Radiant Stralingsadvies van Anja Brouwer-Breukelman (Coördinerend stralingsdeskundige). De website is naar tevredenheid opgeleverd.

Het gebruikte thema is Astra. Voor het bouwen van de pagina’s is Elementor gebruikt. Dat leverde hier en daar wel wat uitdagingen op om de site te kunnen stylen. Maar ook dat is gelukt met wat code hier en daar.

Ik heb veel plezier beleefd aan het maken van deze website De klant was bang voor een saaie website. Zo ervaarde zij immers de websites van haar conculega’s. Ik hoop dat dat geslaagd is. En, ondanks dat ik de klant, in deze tijd, niet face-to-face heb kunnen ontmoeten, denk ik dat het contact via de mail en appjes toch goed is verlopen.

Ik zeg: “werp er een blik op” en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat een reactie achter in de comments! Wil je ook zo’n site? Neem dan contact met mij op.

Homepage Radiant Stralingsadvies
Homepage Radiant Stralingsadvies