Website ontwerp en bouw

Als je je bedrijf serieus neemt, neem je jouw klanten serieus. Ik help jou daarbij: persoonlijk en betrokken. Ik denk en help jou mee van idee tot oplevering. Zodat jouw aanwezigheid op internet door jouw klanten wordt opgemerkt.

 

WordPress

Je kunt bij mij, als (startende) ondernemer, terecht voor een goede (basis)website of webshop. De websites die ik maak zijn gebaseerd op het bekende CMS (content management systeem) WordPress.

 

Thema’s

Je mag daar zelf een thema dat jou aanspreekt bij kiezen. Er zijn legio gratis en betaalde thema’s. Een betaald thema heeft de voorkeur vanwege de vele opties om de look-and-feel helemaal naar wens aan te passen, de regelmatige (veiligheids)updates en betere support.

Support: persoonlijk en op maat

Ik maak alles vervolgens op maat, naar jouw wensen. Je kunt dan verder zelf aan de slag. Ik help je daarbij op weg als dat nodig is. Zo kom je online goed voor de dag! 

Vervolgens kun je (na oplevering) nog een onderhoudscontract aangaan. Dat is per maand en is het niet meer nodig, kun je altijd per direct opzeggen.