Wie of wat is Internuts?

Internuts is het webdesign- en tekstbureau van Raúl Campos. Dit werk is mijn passie. Vanuit die passie wil ik anderen kunnen inspireren. Dat is, naar mijn idee, het mooiste dat er is.

Ik hou mij al bijna vanaf het ontstaan van het internet bezig met dit medium. Ik heb, in eerste instantie als auto-didact, veel kennis opgedaan over het bouwen van websites, internet en online communicatie. Onlangs nog, heb ik een HBO-opleiding Webdesign met goed gevolg afgesloten.

Van oorsprong ben ik journalist. Ik bezit een goed ontwikkeld taalgevoel en kan mij in diverse doelgroepen verplaatsen. Of het nu gaat om verslaggeving, commerciële teksten, persberichten, social media of nieuwsbrieven: ik weet stijl en medium te verbinden. Jargon en ander ‘proza’, vertaal ik naar klare taal. Ik zorg kortom graag voor teksten die aanspreken.

Deze gecombineerde kennis en passie zet ik graag voor jou en jouw bedrijf in. Vul het contactformulier in of stuur mij een e-mail. Dan bespreek ik graag persoonlijk jouw wensen en de mogelijkheden.

Ga jij de samenwerking aan?


Dan heb je binnen de kortste keer een website of webshop waarmee je als bedrijf gezien mag worden.